Mijn Favorieten voor NKSF Survivor 2004

Survivor 2004

PROLOOG

Het begon 4 juni 2004 met een aantal mysterieuze berichten van ene SenA. We dachten eerst dat er een gevaarlijke trol was opgedoken en daarom hielden we de kill-files in de aanslag.

5 juni 2004 echter bleek dat het ging om Survivor 2004! Meteen ging er een gejuich op door vrijwel de gehele Nieuwsgroep. Op 7 juni werd het bericht gepost dat de officiŽle Survivor 2004 website in de lucht was. Eerst wat Saskia en Andrea! eufemistisch bestempelden als 'nog niet veel te zien' (er was wel degelijk al veel!) maar later begon de site te groeien. Niet alleen werden nieuwe pagina's toegevoegd, maar ook producten van anderen en links naar andere sites kwamen beschikbaar. Nostalgische sentimenten werden evenmin geschuwd toen ook steeds meer informatie over de editie van 2002 weer bovengehaald werd. Van quotes tot aan complete verslagen van de zinderende weken van de zomer van 2002. Voor al dat goeds en links naar de diverse NKSF Survivor websites verwijs ik naar die link hierboven.

9 juni 2004: De nominatie ronde. Dit keer mocht de rest van NKSF meebeslissen over een zestal kandidaten voor het spel. Gekozen kon worden uit de navolgende personen:

Een woeste strijd om de favorieten barstte los! Campagnes werden gelanceerd om mensen als Gabrielle, Fred, Kirk en Spock survivor in te krijgen. Websites doken overal op. En het eigenlijke spel was nog niet eens begonnen.

Winnaars van de nominatieronde werden bekend op 16 juni 2004. Het waren: Fred, Faith, Willow, Cole (Charmed), John Crichton en Aeryn Sun. De Organisatie voegde daar nog elf namen en toe en dankzij een snel spel diezelfde dag mocht Niek haar favoriet Gabrielle toevoegen om het achttiental compleet te maken.

Kiezen is heel moeilijk dit keer, en daarom steun ik meerdere kandidaten tegelijk. Mede geÔnspireerd door Rianne presenteer ik, in overleg met mijn advies team, hier de VEERTIEN.

De overige vier kandidaten worden niet gesteund: Fox Mulder, Cole (Charmed), Starbuck en George Lass.

En toen begon het wachten op het eigenlijke spel!

Einde proloog.

9 juli 2004. Het tweede snelle spel. De Organisatie verwijst ons naar een site waar we virtueel kunnen speerwerpen. Degene die de hoogste score behaalt kan zijn favoriet voor de eerste ronde immuun maken. Ik ben de eerste die gooit, maar helaas voor Jim Kirk haal ik de laagste score. Randomcybrarian speelt voor Aeryn Sun, Brian Dickens voor Willow Rosenberg, Sjoerd en George van Hal voor Fred en The Doctor voor Starbuck.

10 juli 2004. Dankzij het tweede snelle spel gaat de immuniteit voor de eerste stemronde naar Willow!
Ook op 10 juli 2004 wordt de locatie bekend gemaakt waar het spel zich gaat afspelen: De wonderlijk mooie planeet Tisrond!

Dezelfde dag blijkt dat Tom Paris een bijzonder interessant avontuur beleeft heeft. Niet geheel ongelijk Xander Harris ooit een keer is overkomen. ;-)