John Crichton

Tot jullie spreekt jullie Dominar!


Dominar Rygel XVI
Dominar Rygel XVI

Naar ik heb vernomen is de mens John Crichton deelnemer van hetgeen jullie Survivor 2004 noemen. Wat het precies inhoud weet ik niet, maar ik ben ervan overtuigd dat John Crichton een uitstekende kandidaat is!


John Crichton
John Crichton

Hij heeft immers ook geprofiteerd van mijn aanzienlijke ervaring in het vreemde leven dat we moeten ondergaan.


John Crichton & Aeryn Sun
John Crichton & Aeryn Sun

John kwam tot ons via een zeer gedurfde missie voor de IASA. Als wetenschapper en astronaut ging hij een wormgat binnen en kwam terecht in een voor hem vreemd deel van het heelal. Hij belandde op Moya waar zojuist een gevangenisopstand was uitgebroken onder mijn bezielende, zeer intelligente leiding. Na enkele moeilijkheden sloot hij vriendschap met Zhaan, K'Dargo, Pilot en mijzelf. Maar hij kon het vooral goed vinden met voormalige Peacekeeper officer Aeryn Sun.

John Crichton
John Crichton

Voor een primitief wezen als een mens bleek John bepaald vindingrijk te zijn. Diverse malen wist hij een bijdrage te leveren aan ons overleven in ons melkwegstelsel. Hij werd zelfs een vat waarin de mysterieuze Ouden de kennis goten van wormgat technologie.

Aeryn Sun & John Crichton
Aeryn Sun & John Crichton

We wisten diverse vijanden te verslaan. De voornaamste zijnde Scorpius! Een zeer sterk en slim creatuur in dienst van de Peacekeepers. Maar wij waren dankzij John beter.

Nee beste NKSF'ers. Het leidt geen twijfel: John Crichton is de ultieme survivor! Hebben jullie de mivonks om hem te steunen?Survivor 2004