Jim

Jim Kirk


Dit is captain James Tiberius Kirk. De ultieme held van het universum. Deze site is aan hem opgedragen. Mijn naam is overigens Gary Seven. Ik ben door buitenaardsen getraind om de Aarde te observeren en desnoods in te grijpen om haar te redden. Survivor 2004 is zo uniek dat ik ervoor uit de schaduwen treed om het belang van James Kirk toe te lichten.


Mocht je niet weten wie ik ben: Hier is een afbeelding van mij met mijn assistente Isis


Gary Seven & IsisKirk kwam al in het begin formidabele tegenstanders tegen:

Gary Mitchell , Charlie Evans en Trelane.
Gary was ooit zijn beste vriend totdat een verblijf in de barrière aan de rand van ons melkwegstelsel van hem een god maakte. En Gary leverde helaas het bewijs dat macht corrumpeert. Kirk was gedwongen hem te doden.
Charlie was een jongen die van zijn adoptie volk bijzondere krachten kreeg, maar omdat hij tegelijk behoorlijk puberde werd hij een levensgevaarlijk probleem.
Trelane was als het ware een stoute kleuter met goddelijke machten. Kirk wist zichzelf in leven te houden totdat zijn ouders hem ter verantwoording riepen.


Gary Mitchell Charlie Evans
Gary Mitchell Charlie Evans
Trelane
Trelane


Kirk en zijn mensen moesten het ook opnemen tegen regelrechte monsters zoals de zout vampier

Zout Vampier


en Red Jack, een demonische entiteit die bezit kon nemen van mensen om zo te leven van de angst van anderen


Bezeten door Red Jack
Een bemanningslid van de Enterprise (high om geen angst te voelen) in de handen van een door Red Jack bezeten man.Verder was er ook nog een Dikironium vampier wolk

Dikironium wolk

en zelfs een gigantische ruimte amoebe

AmoebeKeer op keer wisten James Kirk en de bemanning van de USS Enterprise NCC 1701 het tij te keren. Romulans, Klingons, Gorn, gek geworden computers met grootheidswaanzin en machtige ruimterobots waren geen partij voor hem. Denk maar eens aan deze machines:

The Doomsday Machine

The Doomsday MachineNomad

Nomad


Jim Kirk kan naast brute kracht ook zijn charme in de strijd werpen. Bijvoorbeeld tegen de heksachtige vrouw Sylvia. Zij was in werkelijkheid een wezen van buiten ons melkwegstelsel dat deze vorm had aangenomen.

Kirk & SylviaEn Kelinda waarvoor hetzelfde gold. Fatale vergissingen, want door een mensenvrouw te zijn werden ze kwetsbaar voor de charmes van Jim.

Kirk & Kelinda


Ook niet te vergeten: Deela, de koningin van Scalos die ook heel erg voor hem viel. Ze had hem zelfs nodig omdat de mannen op haar planeet onvruchtbaar waren geworden.

Kirk & DeelaEen aantal van zijn tegenstanders waren bijlange niet zo aantrekkelijk, zoals de Klingon commandanten Kor:

Kor


Koloth

Koloth


en Kang

Kang

Tegenover de Romulans betoonde hij zich een bekwaam strateeg

Romulans

Tegenover deze Gorn kapitein bewees hij slim genoeg te zijn om met primitieve middelen het buskruit opnieuw uit te vinden

Gorn


En vergeet vooral ook niet Kirks grootste nemesis: Khan Noonian Singh

Khan


Ik zou bij elkaar meer dan tachtig voorbeelden kunnen noemen, maar dit is wel een redelijke doorsnede van hetgeen Kirk vermag. Hij is en blijft een veelzijdig man die gebruik maakt van zijn hersens, zijn lef, zijn vuisten en zelfs zijn lippen om zijn doel te bereiken.
Kirk for Survivor 2004!!!
Space…
the final frontier.
These are the voyages of the Starship
Enterprise.
Its five-year mission--
to explore strange new worlds…
to seek out new life and new civilizations…
to boldly go where no man has gone before.

Survivor 2004