Fred

Deze promo-site is voor een heel bijzondere dame. Een dame die in mijn ogen heel wat in haar mars heeft. Ze heeft ook reeds anderen die voor haar strijden, maar ik, Charles Gunn, vind dat ook ik mijn steentje moet bijdragen. Ze verdient het.

Charles Gunn
Charles Gunn

De eerste keer dat wij haar tegenkwamen was in de alternatieve dimensie Pylea waar ze door een jaloerse professor naar toe was gezonden. Beslist geen leuke plek moet ik zeggen. Los Angeles is ruig maar de thuiswereld van de host van Caritas, Lorne is misschien erger zelfs. De mensen werden als slaven behandeld en voor Koe uitgemaakt en Winifred 'Fred' Burkle maakte er een moeilijke tijd door. Maar het meisje overleefde het!

Fred
Fred

Terug in L.A. wist ze zich aan te passen aan het leven in onze wereld en werd ze een waardevol lid van Angel Investigations. Ze bleek haar scherpe intelligentie niet verloren te hebben en haar inzicht bleek een niet te verwaarlozen eigenschap. En ze is bovendien bloedmooi!

Fred
Fred

Dat ze ook snel en meedogenloos kan zijn bewees ze ook tegenover Connor, de zoon van Angel en Darla.
Haar grootste uitdaging vormde echter de situatie waarin ze terecht kwam toen Jasmine in onze wereld kwam. Omdat ze besmet raakte met het bloed van Jasmine was ze in staat om door de vermomming van deze Oude heen te kijken, en daardoor zag ze de waarheid. Het was kennis die haar duur kwam te staan want ze moest hierdoor op de vlucht met praktisch de hele stad (inclusief Team Angel) achter haar aan. Maar ze bleef koelbloedig en nadat ze door een geniale manipulatie Angel met Jasmines bloed in aanraking liet komen werd het tij gekeerd. Samen lieten ze ook bij ons de schellen van de ogen vallen en dat was het begin van het einde van Jasmine en haar wereld dominantie. De wereld is Fred heel wat schuldig! En bovendien: Ze is zo heel erg bloedmooi! Maar dat had ik geloof ik al gezegd.

Fred
Fred

Fred for Survivor 2004!
Ik heb gesproken.

Survivor 2004