Wicked Wicca Willow

Giles


Hello NKSF. Mijn naam is Rupert Giles en jullie kennen mij ongetwijfeld ook nog van Survivor 2002. Deze site gaat echter niet over mij, maar over DÉ kandidaat die de titel Survivor 2004 verdient. Ik heb het over niemand minder dan Willow Rosenberg. Ik zie dat diverse mensen haar al steunen en dat is héél goed. Maar wat meer nog kan nooit geen kwaad.


Jullie zullen misschien denken dat Willow zo'n teer meisje is, en als men haar zo ziet lijkt het daar inderdaad op.


WillowMaar vergis je niet…

In dit mooie jonge meisje schuilen onverwachte krachten. Krachten die ze gelukkig nu in toom kan houden.


Willow

We hebben allen gezien dat als ze de zaak niet onder controle heeft zelfs de hele wereld gevaar loopt! Want over zulk soort macht hebben we het immers hier.

Dark Willow


Dezelfde macht heeft de Scoobygang al talloze malen geholpen en ervoor gezorgd dat we, en de rest van de wereld, het er levend afbrachten. Uiteindelijk kan ze zelfs een soort Godin genoemd worden. Het was immers Willow die de oude regel vernietigde dat er slechts één Slayer tegelijk kon worden geroepen. Dankzij haar wordt de wereld der duisternis nu geconfronteerd met een waar legioen van Slayers. Wij zijn haar veel dank verschuldigd.

Daarom lijkt het mij niet meer dan redelijk om ervoor te zorgen dat Willow de titel Survivor 2004 mag halen. Zorg daarvoor!

En beste mensen, vergeet niet dat mijn bijnaam Ripper is…

Survivor 2004