Kerr Avon

Dit vergt mijn persoonlijke aandacht omdat ik vind dat voor ons iets te halen valt.


Paul
Paul

Ik ben Operations bij Section One, en hoewel ik tot op heden slechts 'adviseur' was voor Wouter Valentijn bij Survivor 2004 moet ik toch hier ingrijpen. Wouter deed een paar promo's en diverse anderen deden het ook. Kerr Avon echter is een geval apart. Hij behoort niet tot ons 'universum' maar een man van zijn kaliber kunnen we heel goed gebruiken. Hij kwam voor het eerst onder onze aandacht toen hij onderdeel werd van die misleidde 'verzetsgroep' Blake's 7.


Blake's 7: Vila, Cally, Blake, Jenna, Avon & Gan
Blake's 7: Vila, Cally, Blake, Jenna, Avon & Gan

Hij was oorspronkelijk een gevangene aan boord van het gevangenentransport London toen hij samen met smokkelaarster Jenna Stannis en 'verzetsheld' Roj Blake wist te ontsnappen en bij Cygnus Alpha een stel anderen wist te bevrijden. Deze anderen waren beroepsinbreker Vila Restal en domme kracht Olag Gan. Blake nam ook het besluit dat de boordcomputer, genaamd 'Zen' van het door hen 'in beslag genomen' schip (de Liberator) ook lid werd van zijn beweging. Een buitenaardse telepathe genaamd Cally werd het zevende lid.


Liberator
Deep Space Vehicle Two, aka The Liberator

Avon zelf was een computerdeskundige die tegen de lamp gelopen was en zich uit eigen belang aansloot bij de groep rond Blake.

Ah, Kerr Avon, scherp intellect, hard, meedogenloos en laat zich niet afleiden door triviale zaken als liefde. Zelfs toen bleek dat Cally bepaalde interesses in hem bleek te hebben liet hij zich niet van de kook brengen.

Cally
Cally

Ook is hij een redelijke schutter. Al moet hij soms zelf toegeven dat hij soms mist. Ooit probeerde hij Space Captain Travis door het hoofd te schieten, maar raakte 'slechts' zijn kunsthand met ingebouwd laserpistool. Maar dat schieten kan verbeterd worden, daar ben ik niet bang voor.

Kerr Avon
Kerr Avon

Zijn intellect en genadeloosheid maken hem tot de ideale Survivor 2004.

Voor een man als hij is zeker plaats bij Section One.Survivor 2004