Jean-Luc Picard


Q


Ik ben Q, maar dat wisten jullie ongetwijfeld al. Geloof me nu gewoon als ik zeg dat mijn oude vriend Jean-Luc de ultieme Survivor is.Jean-Luc PicardMeer informatie nodig? (zucht) Goed. Toen ik Jean-Luc voor de eerste keer ontmoette was hij captain van de USS Enterprise NCC 1701D en hij maakte een nogal pompeuze indruk op me. Hij moest zo nodig zijn eigen schip en missie voor laten gaan. Een totaal gebrek aan visie had hij toen. Ik hielp hem een handje door hem en zijn dierbare Federatie te wijzen op The Borg en het gevaar dat ze vormden. Bij ייn van zijn confrontaties met dat collectief werd hij zelfs eventjes een Borg genaamd Locutus.


Locutus of Borg
Locutus of Borg


Hij overkwam deze kleine moeilijkheid en ik denk dat hij mede dankzij mijn goede raad een beter mens werd. Voor zover dat bij mensen mogelijk is natuurlijk.


Dat Jean-Luc potentieel had bewees ook zijn smaak in vrouwen. Op een gegeven moment betrapte ik hem op gevoelens voor een mooie archeologe genaamd Vash. Gul als ik ben bood ik hen meteen een groots avontuur aan en gaf hen de rollen van Maid Marian en Robin Hood. Laat niemand beweren dat ik geen romanticus ben. Zien ze er hier niet schattig uit?


Vash & Picard
Vash & Picard


Voor de vorm begon Jean-Luc natuurlijk weer te zeuren, maar ik zag dat hij er heimelijk van genoot. Natuurlijk genoot ik nog meer en pakte zijn vriendin af. En zelfs dat kwam Jean-Luc Picard te boven!


Jean-Luc PicardJean-Luc Picard overwon The Borg, een burgeroorlog tussen de Klingons, intriges van de Romulans en de Cardassians. Hij was zelfs in staat zijn trots in te slikken en mij om hulp te vragen.

Hij overleefde zijn eerste Enterprise en is nu captain van de USS Enterprise NCC 1701E. Mijn oude kameraad Jean-Luc Picard is gewoon de beste Survivor!

Survivor 2004